Udvider jeg bloggen?!

Eftersom jeg ikke går i gymnasiet mere, har jeg fået meget tid til at blogge. - Jeg skal dog ikke blogge bare for at blogge, der skal være noget at skrive. Jeg har derfor valgt at udvide bloggen til at omhandle, alle mine sider, også de sider der ikke handler om angst og ADHD.

Ved siden af min angst og ADHD, er jeg en helt normalt pige, som går op i tøj, hår og make-up. Nogle ting som en masse andre kan kende til.

Bloggen kommer ikke til at blive en såkaldt "beauty" blog, det bliver mere en blog om "mig" også på de gode dage, hvor angsten er minimal. - Der vil komme flere indlæg med familie, venner, mad?, ferier, osv. - Jeg er totalt klar, til at blive en "rigtig blogger"

Håber forsat i vil følge med - Angsten og ADHD'en er ikke glemt og vil stadigvæk blive en stor del af bloggen, jeg tilføjer blot nogle flere sider af mig selv.
- Så må vi se hvordan det udvikler sig hen af vejen.

Knus

OPDATERING PÅ MIT 10'ENDE KLASSE KAOS

For jer, som har fuldt med i hele mit "10'ende klasse, igen" kaos, så er jeg nu startet i 10'ende klasse (igen) og tager nogle enkelte fag, blandt de skønneste mennesker, jeg er glad med glad på.

Ønsket er at det holder stik og min skolegang kan blive stabil.








Stemningsbillede med mine skønne kusiner

Synes godt om

Kommentarer