The simple raw beauty

Dette indlæg er sponsoreret af ziito.dk og indeholder reklamelinks.

Jeg er altid fyldt med nye idéer til indretning af mit værelse, men har haft svært ved at fuldende alle mine idéer, selvom jeg gerne vil. Det er bare ikke lige altid, man.. magter... Men NU, nu skulle det være nu, så jeg gik igang med at gøre hovedrent på mit værelse, fik min nye seng på plads og fik ryddet godt og grundigt ud i mit tøjskab. (Jeg er virkelig afhængig af hygge og er nok også lidt en storforbruger af lyskæder).

Efter at have fået givet en masse tøj til genbrug kan jeg meget bedre se alt det tøj, jeg har, som egenligt bare ligger og ikke bliver brugt. Jeg har fået tilsendt et super lækkert tøjstativ fra ziito.dk, som jeg allerede er helt vildt glad for. Stativet er rustikt og fåes i et par farver og passer godt ind i den ene ende af mit værelse, hvor det nu står. (Det skal også lige siges, at det er helt utrolig nemt at samle, og jeg fik det samlet helt selv.) Jeg har valgt at hænge en lyskæde over stativet, men det er ikke et "must" for at få det til at passe ind, synes jeg. Det giver bare lidt hygge til den rå farve, som stativet har.

JEG vil helt klar anbefale mennesker med "meget" tøj at anskaffe sig et tøjstativ, da det giver så meget bedre overblik over, hvad man har, og sørge for tøjet ikke ligger og bliver krøllet - en ting som jeg ihvertfald har haft mange problemer med...

De sorte bøjler er fra Sinnerup og var ikke helt billige, men jeg synes godt, de hvide plastikbøjler kunne bruges ind mellem de sorte bøjler.

Direkte link til selve stativet findes lige her. <-- Størrelser og farver kan findes ved at følge linket.

Synes godt om

Kommentarer