Når angst ikke er bekymringer nok!!

Jeg har været meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle skrive det her indlæg, men nu har jeg besluttet mig for at gøre det.

Ikke nok likes på mit profilbillede, ikke nok følgere på instagram, eller ikke nok af de søde komplimenter?

En stor del af min hverdag bliver brugt på de sociale medier, ikke for at kunne slappe af, men for hele tiden at kunne holde mig opdateret om alt det nye der sker, og det er ikke altid lige let, faktisk er det en så stor del af mit liv, at jeg sommetider tænker på om det er en af de ting, som gør at jeg har lettere ved at få angst.

Jeg er typen som godt kan lide at skifte profilbillede på facebook, men en ting som jeg har holdt for mig selv og har brugt mange år på at kæmpe med, er den stress jeg fik efter jeg lige havde skiftet mit profilbillede, jeg kunne ikke holde tanken ud om at der ikke kom nok "likes", jeg kunne endda finde på at slette billedet igen hvis der ikke var likes nok, det var ikke fordi jeg var en såkaldt "likehunter" men mere fordi at jeg ikke følte mig god nok eller accepteret, hvis et BILLEDE af mig ikke fik likes nok. Jeg er ikke stolt over hvor lidt selvtillid jeg havde på de sociale medier i den tid, det galt også Instagram, havde jeg ikke følgere nok følte jeg det var pinligt at sammenligne min profil med mine venners Instagram.
Jeg er stolt af, at JEG har fået mere selvtillid tilbage og fundet nogle af mine værdier, fremfor de ting som jeg ikke er god til. Jeg er stolt af, at "likes" har fået en så lille betydning i mit liv som de også burde have. - Likes og følgere er overvuderet, og jeg håber, at der måske er andre, som vil lære at acceptere sig selv for den DU er og ikke for hvor mange likes du får på dine billeder.

Når det så er sagt, så er jeg altså bare mig, og det betyder også at der er nogen ting som gør mig til den jeg er, selvom det ikke altid er noget jeg ved stå ved, men selv de "underlige" ting ved mig, betyder noget for mig og dem der kender mig.

Knus Laura
Smiler bare & er glad

Synes godt om

Kommentarer