My Makeup Collection

Indeholder tilknyttede links

Jeg har tagget de fleste af produkterne på billedet herover, så i kan finde produktet og læse mere om hver og en. Dog var der nogle af produkterne jeg ikke selv kunne finde, men vil tro man kan få de fleste i matas eller på matas.dk.

Der er ikke særlig mange år siden, at jeg næsten ingen make-up havde selv, men "tog" min mor eller søsters hele tiden, men nu er rollerne byttet lidt om, jeg er nok den, som ejer allermest makeup i huset, det kan også ses på alle mine gennemsigtige "makeup organizer's" som står linet op, på min reol.

Jeg elskerrrrr at "samle" på makeup og har en del mere end jeg bruger (nu bruger jeg heller ikke så meget makeup i hverdagen), udover når jeg går ALL IN på, at lave det perfekte look med stærke farver og masser af glimmer.

Min absolut ynglings makeup.
1. Mine to øjenskygge paletter fra MAKEUP REVOLUTION, som i kan finde lige HER og HER, Paletterne har de smukkeste farver, som både passer til en hverdags makeup, og en mere festlig anledning. Jeg er især vild med de glittereffekter der findes i øjenskyggen.
2. Min Touche Éclat Luminous fra Yves Saint Laurent HER
3. Min øjenbryns kit fra E.L.F Cosmetic, som i kan finde lige HER.

Min hverdags makeup består af 3 ting; øjenbrynsfarve en ting jeg IKKE kan leve uden, concealer og læbepomade.

Synes godt om

Kommentarer