Motivationen betyder ALT

Jeg er virkelig inde i en periode, hvor min motivation til at komme ud af angsten, er KÆMPE.

Jeg har i lang tid vidst at det var en kontaktperson, jeg havde brug for, for at komme videre i livet og slippe angsten, og efter jeg har fået det, har jeg rykket mig mere på et halvt år, end jeg har rykket mig fra 7 til 10. klasse. - Her må man altså godt være stolt af sig selv, (i sær når man slet ikke havde troet det kunne lade sig gøre!)

MEN; Jeg tror ikke på at jeg ville være kommet så langt, som jeg er, hvis det ikke var fordi min motivation for at blive angstfri er så stor. Jeg er så klar på at se angsten i øjnene, og springe ud i tingene.
Jeg er kun blevet klogere på mig selv og min krop, og er blevet meget bedre til at kende til mine symtomer og grænser. Angsten viser sig nemligt (i mit tilfælde) forskelligt fra situation til situation. Nogle situationer kan udløse hjertebanken, svedige håndflader, rysten og ondt i maven, hvor andre situationer bare kan give mig kvalme, men stadigvæk i en meget ubehagelig grad.

Jeg er også blevet bedre til at se positivt på tingene. Jeg kan erstatte mange af mine negative tanker med noget positivt, eller i hvertfaldt noget neutralt, som gør angsten dæmper sig, det har også gjort mig stærkere i forhold til at holde ud i min kamp mod angst. Jeg har mere kontrol over mig selv og mine tanker, og det er virkelig en rar følelse.

Det skal lige siges, jeg er langt fra angstfri, men jeg bevæger mig i den rigtige retning nu, og jeg er glad, og meget bedre kan det ikke gøres.
- Iøvrigt har jeg også nogle super spændende nyheder, som jeg glæder mig til at dele med, jeg skal simpelthen til at igang med så meget nyt og spændende.

Knus <3

Synes godt om

Kommentarer

JosephineJuhler
JosephineJuhler,
Hvor er det pisse fedt at se folk der deler ud af ting som dette! Virkelig fed blog, ny følger her <33
nouw.com/josephinejuhler
LauraPauladottir
LauraPauladottir,
Tusinde tak for din kommentar søde, det varmer rigtigt! <3
nouw.com/laurapauladottir