Mit forhold til alkohol?!

Alkohol er en stor del af de fleste unge’s weekender, måske mere. Men at bunde et par shots, og drikke en breezer, er ikke noget for mig nej.

JEG DRIKKER IKKE ALKOHOL
Jeg har selv valgt, at jeg ikke vil drikke alkohol, eftersom jeg ikke føler “trang” til det og ikke har lysten til det.
Jeg kan faktisk ikke lide alkohol, jeg synes det smager forfærdeligt, og hvorfor drikke noget man ikke kan lide? Det ville bare være dumt, føler jeg selv.
En anden grund til jeg ikke føler “trang” til det, er at jeg ikke går i byen, jeg har aldrig været på et diskotek. - Jeg har været til privatfester, men ikke “i byen”. Jeg har heller ikke den store lyst til at tage i byen en fredag aften. Jeg elsker at bruge weekenderne derhjemme med familien og vennerne uden alkohol. For når ting forgår hos mig, så er det uden alkohol. XD

En fantastisk støtte om mit valg, er min bedste veninde som har valgt alkohol fra ligesom mig.

- Jeg tager noget medicin mod ADHD, som skulle menes, at have en dårlig effekt på alkohol, så på det punkt, er alkohol heller ikke en god idé.

IKKE ALLE KAN FORSTÅ MIT VALG
Det er faktisk langt fra de fleste, der forstår mit valg, når jeg fortæller jeg ikke drikker alkohol. Jeg bliver spurgt næsten dagligt om jeg vil med i byen, og ja, alle får det samme svar “jeg går ikke i byen, jeg drikker ikke alkohol”. Sådan vil det nok blive ved et godt stykke tid endnu, og det er jeg helt okay med.

- Jeg ser ikke alkohol i min fremtid heller, i hvertfald ikke som en stor del af mig. Om jeg en dag sidder på en café med et glas hvidvin, det kan jeg ikke sige endnu.

Synes godt om

Kommentarer