Life Update (Mindre angst?!)

Det er ved at være et måned siden jeg har postet noget på bloggen sidst, men det er der en helt særlig grund til.

Jeg skrev i et tidligere indlæg, at eftersom jeg blev nød til at droppe ud af gymnasiet, så skulle jeg til at tænke mere på "mig selv" og arbejde med min angst. Det er jeg begyndt på, og jeg synes selv jeg rykker rigtig meget den rigtige vej. - Her må man godt være stolt af sig selv, og det er jeg SGU!

Efter jeg har fået en kontaktperson, har det bare været så meget nemmere at slippe de der tryghedszoner, og springe ud i tingene, vi laver strategier og tager tingene i mit tempo, på den måde rykker jeg også fremad. Det er stadigvæk hammer svært, men min motivation til at ændre på min hverdag er bare så stor, at den tager toppen af angsten, jeg er så motiveret, både for at arbejde med min angst, men også for at lave noget i min hverdag, og ikke bare gå derhjemme, men det betyder ikke at jeg bare lige sådan kan starte på HF, der skal nogle rammer til, som jeg skal have lavet, men før jeg kan lave dem, skal jeg kende mig selv, mine behov og mine grænser bedre, en ting jeg dog ved er at jeg er utrolig påvirkelig overfor stres, og bliver super nemt stresset selv. (Som jeg også har skrevet i mit indlæg om ADHD, så ligger jeg mærke til alle lyde og ting der sker omkring mig), og det skal jeg have til at fungere.

Jeg er begyndt at bruge mere tid hjemme hos mine venner, hvilket jeg er så mega glad for, da jeg altid har hadet at vi skulle være herhjemme, jeg bruger også mere tid ude, rundt omkring, jeg tager hele tiden små skridt for mig selv, og det føler jeg bare er den bedste måde for mig, at gøre tingene på. Der er heller ikke så mange bekymringer i hverdagen, de fleste tanker kører bare rundt i mit hovede, uden rigtigt at komme frem, så det er også blevet nemmere, at være tilstede i nuet.

Jeg er stadigvæk ikke fri for angst, jeg får angstanfald af og til, og har dårlige dage, men jeg kan arbejde med mig selv og lære at takle min angst inden den bryder ud, og det er en kæmpe forandring for mig, at kunne takle min angst på EGEN hånd.

Knus <33

Synes godt om

Kommentarer