Hvad skal jeg nu?!

Sommerferien er slut og det betyder (for de fleste) skolestart og studiestart, men hvad betyder det for mig?

Efter jeg sidste år droppede ud af gymnasiet, som i kan læse om i mit tidligere indlæg lige HER, har jeg ikke rigtigt lavet noget "seriøst" sådan skole mæssigt, jeg har taget nogle enkeltfag for at holde mig igang, det har dog mest påvirket mig trættende, da jeg har følt at jeg tog et skridt tilbage, men ellers har jeg bare kæmpet med angsten. Nu er endnu en sommerferie slut og et nyt skoleår er skudt igang, men det er ikke tilfældet for mig. Jeg har nemlig ikke nogle planer om at starte i skole, til dette skoleår.
Der har været noget snak om, om jeg skulle starte på produktionskole i år, men det er bare rigtig mange timer om ugen, og eftersom jeg ikke rigtigt har gået i skole det sidste års tid, er det lige en lidt for stor mundfuld for mig, og hvis jeg skulle starte på produktionskole ville det udelukkende være på grund af lønnen og ikke lysten.

Det påvirker mig i høj grad at jeg måtte droppe ud af gymnasiet, og ikke bare kan møde op i 2g nu, som jeg ville have skullet hvis ikke jeg droppede ud, min drøm er stadigvæk at tage en STX, men jo ældre jeg bliver, jo svære bliver det for mig at "overskue" det, da jeg er meget bange for at føle mig udenfor, hvis jeg sidder som den ældste i klassen, også fordi jeg har utrolig svært ved at jeg bliver ældre, men ikke rykker mig udannelsesmæssigt, jeg frygter meget min fremtid og om hvad jeg ender med, det er ikke en sjov ting at fylde 18 år og ikke have nogen anelse om hvad man skal og kan, dog er jeg fast besluttet på (som det ser ud lige nu) at tage en HF på et eller andet tidspunkt, for at gøre min fremtid lettere at overskue, men lige med en HF, der genere det mig ikke så meget om jeg er 18 eller 25 når jeg tager den, jeg vil bare gerne være færdig inden jeg får børn :P.

Hvordan med bloggen nu?
Nu og fremadrettet kommer mit fokus til at være på at arbejde med angsten og få det bedre, og at BLOGGE. Jeg elsker at blogge og når jeg kommer ud med noget til jer, føler jeg en stolthed indeni, som giver mig energi til at tage en masse små skridt i livet, jeg har engang i mellem en skriveblokering, men det tror jeg ikke man slipper udenom, når man nærmest "lever af" at skrive.

Knus <33


Synes godt om

Kommentarer