Gymnasiestart?!

Ja, titlen siger det hele. Jeg er startet på gymnasiet. Lille mig, det er slet ikke til at tro, men det er jeg altså. Det er så fedt, og jeg kan virkelig godt lide det, mon ikke det ændre sig en smule hen af vejen. Jeg har ikke været nervøs som sådan i ferien, men jeg kunne godt mærke mit hjerte banke, men jeg fik en god start.
Min (midlertidige) klasse er super skøn og jeg føler allerede vi har et godt fælleskab, men det bliver også godt at møde andre nye mennesker.
Gymnasie er et stort skridt for mange, men især for mig, da jeg har så mange ting at kæmpe med i forvejen (hvilket en masse andre mennesker også kæmper med).
- Når det så er sagt, så har jeg det skide godt på gymnasiet og jeg vil ikke bytte det for noget lige nu, jeg føler mig så tilpas og menneskerne omkring mig er søde.
Det var et super godt valg!


Knus


OPDATERING
Jeg mærkede desværre et angstanfald i begyndelsen af en idrætstime og det var så ubehageligt at jeg blev nød til at tage hjem, men jeg kom igennem angsten og var tilbage på skolen inden den næste time skulle igang.

Synes godt om

Kommentarer