Grenen knækkede under mig

Gymnasiet er hårdere end man lige regner med, starten er hård.

Et ærgerligt nederlag måtte jeg i går aftes bekende. Jeg er ikke stolt af det, men jeg kan heller ikke gøre noget ved det. Jeg ved ikke om det er stress eller min psyke som driller mig, men jeg har måtte tage "a day off" fra gymnasiet.
Jeg kæmper en hård kamp hver dag for at kunne klare gymnasiet, gymnasiet er nemlig en ting som jeg brænder virkelig meget for og jeg VIL gennemføre det. Alle mennesker har nok en gang i mellem brug for en pause, men for de fleste vil den pause kunne forløbe i løbet af en aften, men for mig er det en eller flere dage hvor jeg virkelig bare skal slappe af og sådan en dag har jeg måtte tage i dag.

Jeg har aldrig haft særlig mange lektier for, det er meget nyt for mig at der er afleveringer til næsten hver uge og lektier til hver dag. Det underligt, men også hårdt. Jeg er SÅ træt, når jeg kommer hjem fra skole, jeg har ingen kræfter og føler mest af alt bare for at sove.
Jeg tror på når folk siger man vender sig til gymnasiet, og det er derfor jeg heller ikke vil give op, for hvis jeg kan nå at vende mig til hverdagen så tror jeg det hele vil blive meget lettere for både min familie og for mig.

- Nu vil jeg bare tage dagene en af gangen og prøve at tømme mit hovede en gang i mellem.

Knus

 

Synes godt om

Kommentarer