Family Trip

Som i nok har kunne se på min instagram, så har jeg været en tur i Hamborg med min familie, det er bl.a. også derfor at dette indlæg er i datid, da internettet på hotellet ikke ligefrem var noget og råbe hurra for.

Siden min søster og jeg var helt små, har vi egenligt altid været sydpå i vores sommerferie, mest Italien og Grækenland, men efter min angst begyndte at styre mit liv mere og mere og jeg ikke kunne stå i en lufthavn selvom jeg virkelig ELSKER at flyve, har vi haft kørt til Italien en enkelt gang sidste år, men valgte i år ikke at køre så langt væk hjemmefra, så det blev Hamborg (hvilket også er helt fint, Hamborg er en meget fed by). Om dagen var det utrolig fedt at vi boede sååå centralt, lige overfor banegården som nærmest var en kæmpe center med ALLE slags butikker og alt slags mad og så gågaden lige bagved, men om aftnen/natten var det knap så fedt, der var meget lyt og jeg tror faktisk også der lå en politistation skråt overfor hotellet, men det gik! Morgenmaden på hotellet var helt perfekt!

Jeg har det rigtig svært ved at være omkring mange fremmede mennesker og især den banegårdstrafik der er i storbyer, så der skal generalt ikke meget til for at slå mig fuldstændig ud, angsten og adhd'en dræner mig for energi og jeg er derfor ikke så god til at være ude fremmede steder for lang tid ad gangen.
Min familie tog dog rigtig godt hensyn til mig og min ADHD/Angst, og vi gjorde alle så meget vi kunne, for at det ikke skulle overtage mit humør eller min krop, og ødelægge turen for os alle.

Formålet med denne tur var (for nogen) at komme i primark og bruge en masse penge og for andre at bare slappe en masse af, så det var selvfølgelig også højdepunket. Eftersom at jeg havde glædet mig så meget til at komme i primark overskred jeg også en af mine grænser og tog toget selvom jeg er utrolig angst for at køre i tog, så det er jeg selv stolt af. Hamborg Haul kommer op på bloggen inden længe.

Knus <33

Synes godt om

Kommentarer

LOUISEFROLICH
LOUISEFROLICH,
Hvor ser det hyggeligt ud. Synes, at det er så sejt, at du tager på ferie selvom det gør dig “usikker”, men at du sluger det i dig og gør det alligevel. Stor respekt!!<3
nouw.com/louisefrolich
LauraPauladottir
LauraPauladottir,
Det var så hyggeligt. Ja, jeg er selv ret glad for jeg kan tage mig sammen til sådan nogle ting og gøre det. - Tak for din kommentar, søde!
nouw.com/laurapauladottir
LauraFanBoy18aar,
Du ser meget sød ud smukke, skal vi ikke finde en dag, jeg kan tage dig med på en fancy resturant. Vi har mange fællesvenner så tror vi vil klinge godt sammen <33