En hverdag med angst?!


​Udefra ligner min hverdag en helt almindelig hverdag for en 17 snart 18 årige pige, jeg ligger i min seng og ser serier, går rundt i byen med vennerne, dyrker min interesser og deler mine glædelige øjeblikke på diverse sociale medier, MEN det er ikke så enkelt, som det måske lyder til.

Grunden til at jeg kan og "skal" tilbringe så meget tid i byen er, at mine forældre arbejder, jeg er angst for at være alene hjemme og bliver derfor nød til at komme med dem ind til byen, enten sidder jeg på min mors arbejde ellers prøver jeg at få tiden til at gå i byen, oftes er mine venner og veninder klar på at mødes, så bare et cafebesøg med en veninde, betyder alverdens for mig, for at gå så meget rundt, eller bare sidde og lave ingenting får mine tanker til at køre rundt og giver mig en uro i kroppen.

Alle kender også til det med at man kommer til at se liiiidt for mange afsnit af sin serie på en dag, men for mig er det en måde at komme væk fra den konstante frygt og angst, som dagligt suser rundt i alle dele af kroppen, hvis jeg ikke har hjertebanken, så sveder jeg, hvis jeg ikke sveder, så ryster jeg, hvis jeg ikke ryster, så er jeg svimmel, sådan kører det rundt igen og igen og igen. Nogle gange er det dog mildere end andre, men den konstante angst forsvinder aldrig helt. Selvom det hele kan virke så voldsomt er det en ting jeg har lært at leve med i små doser, jeg ved hvad jeg er i stand til og hvad jeg ikke er i stand til, det jeg ikke er i stand til, som at besøge venner længere væk, have et "normalt" arbejde og egenligt bare leve mit liv uden at skulle være så afhængig af mine forældre, det er ting jeg rigtig gerne vil kunne, men jeg er kommet så langt ud på et vildspor at jeg har brug for hjælp til at komme tilbage på rette spor igen, og den hjælp tager tid at få, så jeg har lært mig selv at nogenlunde leve med de ting jeg kan, og tilpasse min dag efter de muligheder jeg nu har.

Knus <33

Kender du til følelsen, har du det selv svært? Endelig skriv til mig, enten i kommentaren eller send en mail, jeg er altid klar på at komme med råd og forståelse. #vimåholdesammen.


Synes godt om

Kommentarer