Den Perfekte Hud I Vinterkulden

Dette indlæg er sponsoreret af Mikaka.dk.

Det er vinter, vinter betyder kulde og kulde betyder tør hud, noget som vi ikke kan lide, men det har mikaka.dk sørget for vi kan undgå!

Mikaka Skincare er en økologisk og naturlig hudplejeserie. Produkterne er eksklusive, plejende, naturlige, økologiske og (kan anvendes på alle hudtyper), til en rimelig pris. Mikaka skriver: Det lave prisleje betyder dog ikke, at vi er gået på kompromis med kvaliteten og effekten af produkterne, da vi elsker en holistisk oplevelse med forkælelse og omtanke for kroppen, sjælen og naturen

En super fin detalje på de fleste af deres produkter er at de er citeret med "Made with love"

Jeg har de sidste par uger testet nogle forskellige produkter fra mikaka.dk og tænker at jeg vil fortælle jer lidt om min oplevelse med hver af disse produkter. Jeg er meget tilfreds med resultaterne.

Det første produkt jeg har testet, og som jeg også har brugt aller mest er deres Day Cream – Camomile & Calendula, 50 ml, den er virkelig bare skøn. Jeg bruger den nok 2 gange dagligt og kan virkelig mærke forskel, min hud er mere blød, fugtig og skalder heller ikke rigtigt, når jeg har påført creemen. Bonus: Den dufter så dejligt!

Det andet produkt jeg har testet er deres Night Cream – AHA, Pomegranate & Arganoil, 50 ml som også bare er virkelig skøn. Natcremen virker meget som dagcremen og giver fugt og blødhed. Den kan også bruges som dagcreme hvis man ønsker mere intens pleje i løbet af dagen.

Jeg har også testet deres Body Oil – Jojoba, Wheatgerm & Carrot, 100 ml, en super lækker olie som giver huden en lækker glødhed, mens den plejer huden. Olien fedter ikke særlig meget, men blødgør huden. Jeg bruger den på mine arme for at få den lækre glødhed.
Olien findes også som en ansigts olie, som med et par dråber kan bruges sammen med enten dagcremen eller natcremen, hvis man ønsker lidt ekstra pleje.

Det sidste produkt jeg har testet fra Mikaka, er en super lækker Hand Care – Shea, Mango & Cocoa, 75 ml, som jeg bruger hver aften inden jeg går i seng, så jeg kan vågne op med velduftende bløde hænder. Håndcremen har en mild duft.

Håber i kunne bruge min viden om produkterne til noget, god shoppelyst hos mikaka.dk.

Knus <33

Synes godt om

Kommentarer