ChitChat Sunday (ROOM TOUR)

Indeholder tilknyttede links

Jeg er selv en kæmpe fan af de såkaldte "Room Tours". Jeg elsker at se hvordan andre mennesker indretter deres værelse (hus), og få en masse inspiration og idéer. SÅ, nu har jeg valgt selv at lave en Room Tour her på bloggen, dog i billeder, håber i kan lide hvad i ser, jeg er ihvertfald selv meget glad for mit værelse, selvom jeg laver om hele tiden, jeg får så mange nye idéer hele tiden og eksperimentere med "DIY"

Knus <33

- Skriv endelig i kommentaren hvad i synes. I er også meget velkomne til at sende et par billeder af jeres værelser til mig, synes kun det er hyggeligt med en besked fra jer.

Jeg har tagget de ting, jeg lige kunne finde på billederne, ellers har jeg lavet en liste herunder hvor i evt kan finde nogle tingene, som i ser på billederne;

Lyskæde på stort spejl - Tiger / Lyskæde på endevæg - Tiger / Lyskæde på skab - Wish / Lysboks - Bahne / Skrivebordsstol - Ikea / Diverse børster og pensler - Nilens jord, Elf, H&M / Sengelampe - Tiger / Sovesofa - Jysk / Rammer - Tiger / Loftlamper - Ikea.

Beklager kvalitetet når man zoomer ind, men havde en masse udfordringer med mit kamera og til sidst måtte jeg give op på at få fuld fokus.

Synes godt om

Kommentarer