BEAUTY BEAR GUMMIES - HAIR

Dette indlæg indeholder sponsoreret produkter og reklamelinks.

Forestil jer at i IKKE skulle lide for skønheden, men egenligt bare spise super lækre vingummier?! Eller nej vent, ikke forestil jer det, men PRØV DET NU, det er så lækkert.

Beauty Bear er super velsmagende "gummies" fyldt med vitaminer, som kun er gode for din krop. Jeg har fået tilsendt tre glas HAIR Vitamins, da jeg synes mit hår er blevet så kedeligt og slatten og trænger til noget kærlighed, og hvilken måde at få kærlighed på er bedre end søde små gummies? Jeg vil i hvertfald anbefale jer, at prøve det, de smager SÅ godt og er kun gode for din krop og sammentidig plejer de, det er jo GENIALT.

For at opnå det bedste resultat, anbefales det at tage to gummies dagligt i minimum to måneder, på denne måde sikre man sig også for at få den bedste effekt ud af dem.

HAIR Vitamins indeholder bl.a. biotin, vitamin c og folsyre, som sammen styrker og vedligeholder håret, og giver fylde og glans. HAIR Vitamins indeholder INGEN kunstige sødemidler, farvestoffer eller konserveringsmidler, og er udelukkende produceret med vegansk ingredienser.

Knus <33

Husk at følg Beauty Bear Vitamins på instagram.

Synes godt om

Kommentarer