Angsten føles som en sygdom

Angst er en psykisk lidelse, men når man lever med det, følelses det, som en konstant sygdom, en sygdom der giver en alle dårlige følelser frem.

Når min angst er værst, kan der gå flere dage, hvor jeg slet ikke kan overskue at være sammen med nogen. Jeg føler mig bange for alt og alligevel ingenting. Jeg kan ikke beskrive det jeg er bange for, jeg ved bare at jeg er bange.
For mennesker der ikke lider af angst, kan det være ekstremt underligt og latterligt, at jeg ikke kan gøre de ting, som andre gør i hverdagen, det er også helt fair. Jeg kender selv mennesker der har angst, hvor nogen af de ting de ikke kan, får mig til at tænke "WHAT?" Men det er ikke noget jeg dømmer dem for, for angst er aldrig noget en person selv kan gøre for.

Jeg har været i siturationer, hvor andre har sagt til mig "Jamen Laura, det er jo bare at gøre det?" Og ja, det er det måske også for dem! Men for mig kan det være fuldstændig uoverskueligt, at være i skolen uden mine forældre er tæt på, og bare tanken om det kan få mit hjerte til at galopere afsted og sveden til at rasle ned af min krop.

- Når alt det så er sagt, så er det vigtigt at huske på, at angsten ikke er en sygdom, det er en lidelse, der forhindre en i, at kunne de ting man kunne en gang, eller som andre kan.

Knus

Synes godt om

Kommentarer