Angsten er min hårdeste kamp

At leve med angst hver evig eneste dag, er virkelig det hårdeste og værste.

Der går ikke en dag uden at pulsen stiger markant, sveden breder sig og hjertet banker løst. Hver dag i mit liv er en kamp, en kamp som jeg har lyst til at undvære.

Når man ser mig udefra, vil man ikke tænke “hende der, hun har angst” og det får jeg også tit af vide. Jeg ved snart ikke om jeg skal til det som noget godt eller dårligt, for, på den ene side ville det hele bare blive så meget lettere hvis alle ved jeg har angst, og ved hvordan jeg reagere på det og hvordan de skal reagere på det, men på den anden side så ville jeg bare heller ikke kunne forholde mig til at alle kendte det meste om mig. Alt nyt er en kæmpe udfordring for mig, jeg kan ikke slappe af hvis jeg ikke er sikker på, hvad jeg skal flere dage frem, og hvis jeg ikke når at bliver sikker f.eks med skole, så møder jeg ikke op, selvom jeg gerne vil, så kan jeg bare ikke få mig selv til det, da jeg er for angst for at få angst.

Jeg hedder Laura, og jeg træffer næsten alle mine valg i den bedste mening, men alligevel "fucker" jeg rigtig, rigtig meget op. Jeg ved ikke om det er min angst, adhd eller om det bare er mig? Men jeg ved, at en lille del af mig siger “det er okay at du fejler” for jeg har så mange andre udfordringer og alle har hver sine fejl, men når man i forvejen kæmper, så kan ens fejl virke så meget større end de i virkeligheden er, og det er aldrig min mening at begå de fejl, selvom de kan virke mig “rigtige” så er det ikke sådan jeg vil være.

Det vigtigste for mig er at kunne være der for andre menneske, og få dem til at smile, da det er hvordan jeg gerne vil have mennesker er mod mig og jeg ved selv hvor vigtigt det er at føle sig tryg i andres selskab, så at (I) er trygge i mit selskab er det vigtigste.

Knus


Stemningsbillede fra en ubeskrivelig weekend med alle søskende samlet.

Synes godt om

Kommentarer

Rie
,
Åh hvor jeg kender den følelse af aldrig at være tryg, altid at have angsten som følgesvend og at føle andres forundring, hvis man tager mod til sig og fortæller om sin angst. Jeg har ingen løsning til dig, men tror på at det hjælper at stå ved den man er. Bliv ved med at skrive, du skriver rigtig godt.
Laura Pauladóttir Jensen,
Tak for din kommentar <3
laurapauladottir.com
ineees
ineees,
Känner igen mig så mycket<3
nouw.com/ineees
LauraPauladottir
LauraPauladottir,
Det er svært at håndtere tit. ;( <3
nouw.com/laurapauladottir