A Lovely Everyday Bag

Jeg er SÅ vild med min nye BILLIGE taske fra Primark til kun 10 EURO.

Jeg har aldrig gået op i "mærketøj" og haft det behov for at købe dyrt, jeg har altid gået efter det billigste, da det betyder at jeg kan få mere end bare en ny taske (købte nok lidt for meget i Primark).

Tidligere på bloggen har jeg skrevet om min Hamborg tur med familien, og om "formålet" med turen, det kan du læse lige HER. Det var nemlig også på denne tur jeg købte min nye taske, og jeg er allerede så glad for den. Tasken er mørkeblå, men har et base farvet stykke og et brunt stykke også de super fine guld detaljer (hvilket gør den går godt til guldsmykker, og giver mig mulighed for at bruge mit brune lædder ur med guld detaljer noget mere)
Jeg synes selv at tasken kan gå til en hver lejlighed, da den ikke er "overdressed" men meget classic smart, kommer nok til at bruge den en helt masse, som erstatning for min bæltetaske, da der kan være lidt mere i denne taske end der kunne i min bæltetaske.

Tasken er desværre ikke til at finde på deres webshop, dog er der en masse andre lækre tasker, men hvis du kommer i en Primark, er jeg sikker på du kan finde den.

Knus <33

Jeg har været med i et projekt på tv2, sammen med 26 andre danskere, hvor vi hver især fortæller om vores oplevelser med angst, du kan se og høre mit klip lige HER

Synes godt om

Kommentarer